Cafe Arabica 50
(Cafea arabica)
Amestecul special al cafelei, surprinde prin gustul fin și aroma proaspătă a boabelor de Arabica,
creând un mix de cafea de înaltă calitate.

BENEFICII
✅ 100% boabe Arabica;
✅ caseină naturală;
✅ formula include cca. 13,22% cafea măcinată fină, ceea ce ajută la intensificarea aromei autentice de cafea;
✅ stick-urile sunt umplute cu azot pentru a proteja aroma și gustul — reduc oxidarea și p ăstrează aromele mai mult timp;
✅ ușor de preparat;
✅ oferă energie;
Preparată din 100% boabe Arabica, pentru un gust mai bogat, mai fin și o aromă deosebită.”

CARACTERISTICI
✅ boabe 100% Arabica, selectate, cultivate la altitudini de peste 1.000 de metri, ceea ce contribuie la calitatea gustului și aromă;
✅ se folosește caseină naturală (proteina din lapte) în compoziția creamer-ului, nu caseinat de sodiu artificial.
✅ 1 cutie = 50 pliculețe;
✅ stick-urile sunt umplute cu azot (nitrogen) pentru a păstra aroma și gustul cafea — pentru prospețime.;
✅ pe spatele fiecărui stick există o parte specială (marcare) pentru ajustare a nivelului de dulceață, astfel încât utilizatorul să poată controla cât de dulce vrea să fie cafeaua.
Scurta istoriei
a cafelei Arabica
-
Origine: Etiopia, regiunea Kaffa (secolul IX).
-
Legenda spune că un păstor pe nume Kaldi a observat că caprele sale deveneau pline de energie după ce mâncau boabele roșii de cafea.
-
De aici, băuturile pe bază de cafea au ajuns în Yemen, unde călugării sufiți o foloseau pentru a rămâne treji la rugăciuni.
-
Din Yemen, în secolele XV–XVI, cafeaua s-a răspândit în Orientul Mijlociu, apoi în Europa prin portul Veneția.
-
Arabica a devenit cafeaua de „lux”, cultivată la altitudini mari și apreciată pentru aromele sale complexe.
Tipul cafelei




Metdoa de fabricare
Etapele de fabricare:
✅ Importul boabelor verzi de cafea din Columbia / cafea FD din Brazilia
✅ Prăjirea boabelor verzi și depozitarea cafelei FD
✅ Măsurarea
✅ Amestecarea boabelor și îndepărtarea impurităților (procesare prin sită)
✅ Ambalarea în plicuri tip stick / cutii
✅ Inspecția cu raze X pentru detectarea metalelor
✅ Ambalarea în cutia exterioară
✅ Expedierea
Cafeaua FD este cafea solubilă obținută printr-un proces de înghețare rapidă și apoi uscare în vid, ceea ce păstrează mult mai bine aroma și calitatea față de metoda clasică (spray-dried).
Folosirea CASEINEI naturale pentru a îmbunătăți gustul cafelei
În loc de caseina sodică artificială, folosim proteina naturală din lapte – caseina ca ingredient sănătos pentru cafeaua Arabica, păstrând aroma autentică a acesteia.


CONTROLUL CALITATII
✅ Asigura conformitatea tuturor materiilor prime (de la cele primare la cele terțiare) prin confirmarea originii și a certificării acestora
✅ Teste de siguranță (teste pentru stabilirea termenului de valabilitate etc.) și siguranța produsului (testări microbiologice, metale grele, reziduuri de pesticide etc.)
✅ Monitorizare problemele sociale și efectuare de inspecții pentru a se asigura că nu există substanțe nocive (metale grele, reziduuri de pesticide etc.)
✅ Inspecții în timpul producției la scară completă: de la depozitarea materiilor prime, cântărire, fabricație, ambalare, încărcare, aprobarea produsului până la livrare
✅ Menținerea celei mai bune calități prin evaluări senzoriale continue ale produsului și testări periodice ale calității produsului
MOD DE UTILIZARE
Pasul 1 - Pune un pliculeț de Atomy Cafe Arabica într-o ceașcă.
Pasul 2 - Toarnă încet 100 ml de apă fierbinte în ceașcă.
Pasul 3 - Amestecă ușor pentru a combina bine cafeaua Atomy Cafe Arabica cu apa.
Pasul 4 - Bucură-te de aroma și gustul intens al Atomy Cafe Arabica. ☕
INGREDIENTE
[Ingrediente] Plant-based cream[Water,vegetable curative oil(palm curative oil/Made in Indonesia, Malaysia,Philippines, etc.), casein,acidity regulator,emulsifier], white sugar, coffee(made in Brazil)13.22% Contains Milk
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
-
Câte pliculețe se consuma zilnic?
In functie de preferinta fiecaruia.
CUM COMAND?
TESTIMONIALE
- in curand -



